Menu

Corona virus og FfStbk

OBS! CENTERET ER GENÅBNET 10. JUNI 2020 - Læs mere på linket her


Kære medlemmer

På baggrund af regeringens senest afholdte pressemøde, forlænges lukningen af alle indendørsaktiviteter i ForeningsFitness Stubbekøbing foreløbig frem til august måned 2020 😥

Vi beklager naturligvis de udfordringer som det giver, men håber at I alle vil stå sammen med os - hver for sig - så vi alle kommer igennem hele denne specielle situation og ikke mindst at vi stadig har et center at komme tilbage til, når vi igen må åbne op for vores medlemmer 🙏

Vi har derfor i denne ekstraordinære situation, oprettet denne side hvor du kan se svar på ofte stillede spørgsmål, samt få inspiration til lidt hjemmetræning som kan gennemføres mens vi har lukket for træningen i centeret.

Vi vil gerne opfordre til at du sørger for, at holde dig selv igang indtil vi kan åbne centeret på ny og du igen kan bruge vores alle sammens #FfStbk - #HeleByensFitness.

Der er mange måder at holde sig igang på, bla. ved at gå eller løbe nogen lange ture i den friske natur, eller udføre øvelser som hjemmetræning.

Vi samler derfor lidt forskellige træningsprogrammer til hjemmebrug, fra så mange af vores holdtilbud som muligt, og hvor det giver mening.

Har du spørgsmål til programmerne, eller til hele denne ekstraordinære situation som vi står i, er du velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Foreningsfitness Stubbekøbing