Menu

Holdtræning


Hvorfor holdtræning?


Holdtræning kan anbefales til dig der godt kan lide at træne med andre til god musik. Vi tilbyder forskellige typer hold, så der er noget for alle, uanset personlig smag og behov. Når vi snakker hold, snakker vi de tre S’er - Sved, Sjov og Succesoplevelser som er vigtigt for os alle. Derfor lykkedes vi kun når vores holddeltagere lykkes - uanset hvad dine forudsætninger er – her er plads til alle.

Vi vil løbende tilbyde flere forskellige typer hold, efterhånden som efterspørgslen og mulighederne opstår.

 


Spinning / Indoor Cycling ( 5 stk Group Cycle Connect )


Spinning, er ikke kun effektiv konditionstræning, men også et fremragende redskab til at brænde rigtig mange kalorier af. ALLE kan gå til spinning. Spinning er en sjov, effektiv og sikker træning med et højt forbrug af energi og god mulighed for at forbedre konditionen. Til at starte med har vi haft mulighed for at indkøbe 5 cykler, men Vi håber at kunne udvide til 10 cykler så hurtigt som muligt.

 


Crossfit


Crossfittræningen gøres udfordrende og intens med en bred vifte af udstyr: bokse, vægtstænger, vægtskiver, håndvægte, kettlebells, armhævningsstativer, ringe, medicinbolde, sandsække og traktordæk. Du opgraderer modstanden, i takt med at du bliver stærkere. På den måde har crossfit udfordringer til både nybegynderen og den meget garvede udøver.

Crossfit har en lang række træningseffekter hvor særligt udholdenhed og styrke er blandt grundene til, at mange elsker sporten, der også giver dig forbedret smidighed, balance og koordination.