Menu

Medlemskab

Det er nemt - og billigt - at være medlem af Foreningsfitness Stubbekøbing.

Vi tilbyder ikke betaling pr. måned eller klippekort af hensyn til vores administration. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab og du skal være min. 15 år for at blive medlem af Foreningsfitness Stubbekøbing. Vi har ikke specielle rabatter til hverken ungdom, studenter, pensionister eller lign.

Når du Indmelder dig i foreningen, bliver du først opkrævet for indmeldelsesgebyret (kr. 100,-) og gebyret for nøglebrikken (kr. 50,-). Herefter vil du modtage en bekræftelse på din indmeldelse i din e-mail, sammen med et link til at vælge hvilken kontingentperiode som du ønsker på dit fitnesskontingent.

Når du så har valgt kontingentperioden, vil du modtage yderligere information vedr. din opstart i centeret, hvor du skal igennem en introduktionstime, før du på egen hånd må træne i centeret.

Klik her for at indmelde dig i Foreningsfitness Stubbekøbing

Kontingentperioder:

Halvårlig opkrævning
Periode 1. februar til 31. juli – kr. 750,00
Periode 1. august til 31. januar –  kr. 750,00

Årlig opkrævning
Periode 1. februar til 31. januar – kr. 1.500,-

 


Ofte stillede spørgsmål:


1) Hvad er betingelserne for at være medlem?

Du kan altid finde vores nyeste betingelser for medlemskab her

2) Hvordan kan jeg blive medlem?

Du kan kun blive oprettet som medlem, ved at lave en online indmeldelse via vores medlemsportal.

Du kan altså ikke komme ind fra gaden og blive medlem. Efter du har oprettet et medlemskab via medlemsportalen, og efterfølgende valgt en kontingentperiode for dit fitnesskontingent, modtager du en e-mail med information om hvordan du finder en ledig tid hos en instruktør til vores obligatoriske INTRO-time. Når du møder op til introtimen vil du modtage nøglebrik m.v.

Vi har ikke mulighed for at tilbyde prøvetime. Men kom da glad forbi, tal med os og se faciliteterne.

3) Hvordan kan jeg ændre mit tilknyttede betalingskort?

For at ændre det betalingskort som du har tilknyttet dit kontingent, skal du logge ind i medlemsportalen og opdatere dine kortoplysninger via fanen "Opdater kortoplysninger"

4) Hvad er bindingsperioden?

Bindingsperioden for et halvårligt kontingent er gældende fra d. 1/2 til 31/7 og fra 1/8 til 31/1. Der betales forud for 1/2 år ad gangen den 1. februar og igen den 1. august.

Bindingsperioden for et årligt kontingent er gældende fra d. 1/2 til 31/1. Der betales forud for 1 år ad gangen den 1. februar

Der refunderes ikke indbetaling ved udmelding midt i en periode.

5) Hvorfor kan man ikke betale månedsvis?

Det kan man ikke, da vi som frivillig forening bla. er nød til at minimere det administrative arbejde som der er ved at drive en forening af vores type. Derudover har vi nogen kontraktlige forpligtelser som gør, at vi ikke kan tilbyde medlemsskaber på en månedsbasis.

6) Kan jeg holde pause i mit medlemskab?

Nej. Af hensyn til vores administrationsomkostninger tilbyder vi ikke andre kontingentformer som klippekort og lign. Vi kan heller tilbyde at ikke sætte dit kontingent i bero eller på pause uanfægtet årsag.

7) Kan jeg få en prøvetime inden indmeldelse?

Nej vi kan desværre ikke tilbyde en reel prøvetime, hverken til individuel træning eller holdtræning, da vi er forpligtet til at ALLE som benytter vores udstyr skal have gennemgået en forudgående introduktionstime. Derudover er vi også et frivilligt foreningsbaseret center, som ikke har nogen fast bemanding, hvorfor vi ikke har ressourcer til at skulle håndtere reelle prøvetimer.

Vi kan dog tilbyde en rundvisning som er for interesserede personer, der måske kunne tænke sig at blive medlem. Der gives en rundvisning i centeret, og der fortælles om hvilke muligheder der er for træning i centeret, personlig programlægning, åbningstider og holdaktiviteter. Under rundvisningen kan du få lov til at prøve et par øvelser. En rundvisning kan ske i centerets åbningstider hver mandag og onsdag fra 19-21 og foretages typisk af en af foreningens værter/vejledere.

8) Hvad vil det sige, at centeret er ubemandet?

I Foreningsfitness Stubbekøbing har vi som udgangspunkt åbent hele døgnet. Alle instruktører arbejder frivilligt og derfor er der tidspunkter hvor centret er ubemandet. Du har altid adgang til centret ved at bruge din nøglebrik. Centeret er dog udstyret med videoovervågning for at sikre mod hærværk og tyveri.