Hvad gemmer sig under overfladen?

Kropsmåling

Kropsmåling

I centeret har vi leaset en Tanita DC 360S kropsmåler som via en kropsanalyse viser sammensætningen af fedt, muskler og væske i kroppen. Analysen bliver lavet på en speciel vægt, som på få sekunder analyserer din kropssammensætning. Du træder op på en plade med bare fødder, og så sender apparatet svage, elektriske signaler fra fod til fod. Apparatet måler modstanden i væsken i benene og beregner derefter kroppens sammensætning.

Du får dit resultat på en strimmel, som du kan gemme. Du kan se, hvordan dit resultat er i forhold til anbefalingerne for din alder og dit køn. Hvis du får lavet en analyse igen senere, kan du sammenligne resultaterne og følge med i din udvikling.


Hvad viser målingen?

En kropsanalyse viser blandt andet:

  • Vægt
  • Fedtprocent
  • Fedtmasse
  • Muskelmasse
  • Mængden af visceralt fedt (det farlige fedt, der sidder omkring organerne i bughulen)
  • Kropsmasseindex (BMI)
  • Kropsalder

Hvem udfører kropsmålingen?

Målingerne udføres af en af vores uddannede instruktører, som har gennemgået en oplæring i brugen og aflæsningen af vores kropsmåler. Instruktøren har naturligvis tavshedspligt omkring målingen.


Hvad koster det?

Det er gratis at få udført en kropsmåling som kan laves i forbindelse med en programlægning, ligesom der også fra tid til anden bliver afsat specifikke tidspunkter man kan booke sig ind på, for en separat kropsmåling uden programlægning.

Masser af muligheder for alle

Holdtræning

Holdtyper til ethvert formål - F.eks. kondition og forbrænding, styrke og opstram­ning eller balance i krop og sind.

Kropsmåling

Hvad gemmer sig under overfladen? Få bla. indsigt i din vægt, BMI, fordeling af fedt og muskelmasse, din fedt procent, væske i kroppen, basal kalorie indtag m.m