Fitness & Styrketræning

I Foreningsfitness Stubbekøbing har vi et stort træningsareal med udstyr til både kredsløbs- og styrketræning, som appellerer til både unge og ældre. Vi vægter kvalitet højt og har derfor noget af det bedste udstyr på markedet som er let at bruge.

Fitnesscenteret har åbent alle ugens dage, 24 timer i døgnet, hele året.

Få opdateret dit træningsprogram

Som medlem i Foreningsfitness Stubbekøbing har du altid mulighed for at få lagt et nyt træningsprogram, hvis det gamle trænger til at blive opdateret. Alt du skal gøre er at booke en tid hos en af vores instruktører via medlemsportalen.

Kredsløbstræning

Kort fortalt er kredsløbstræning en pulstræning, hvor der er fokus på at træne udholdenhed og længerevarende belastning af hjertemuskulaturen. Denne type træning får hjertet til at pumpe hurtigere over længere tid, og hjertet tvinges altså til at blive bedre til at få blodet rundt i systemet.

I centeret har vi følgende kredsløbsmaskiner til rådighed

Excite® Run 600 LED ( 2 stk )

Excite® Run 600 er et alsidigt og robust løbebånd med nye features og nye muligheder for træning og underholdning, hvilket betyder flere udfordringer, mere underholdning og maksimal motivation.

Excite® Synchro 1000 LED ( 1 stk )

Excite® Synchro efterligner kroppens bevægelser ved gang eller løb. De naturlige elliptiske bevægelser giver en ekstremt effektiv cardio-træning.

Excite® Bike 1000 LED ( 2 stk )

Nyd fornemmelsen af at køre som på en rigtig racercykel. Biomekanikken og det ergonomiske design gør det muligt at variere kørestillingen for at øge rytterens komfort og simulere udendørs træning.

Concept 2 Rower ( 2 stk )

Lydløs romaskine i topklasse, der kører på vindmodstand, hvor andre romaskiner giver modstand ved hjælp af en magnet. Denne romaskine giver følelsen af at ro på vandet, hvilket gør den til ro-entusiasternes favorit. 

Group Cycle™ Connect ( 7 stk )

Group Cycle Connect er en indendørs træningscykel, som gør det muligt for brugerne at følge træningsdata og på den baggrund holde øje med og forbedre deres præstationer. Data opdateres i realtid og sætter brugerne i stand til at opstille nye træningsparametre hver gang ud fra deres individuelle præstationer. Denne indendørs cykel kombinerer innovativ tilslutning med den fulde fornemmelse af ægte landevejs-cykling. Cyklerne benyttes også til vores "Indoor Cycling" hold, men udenfor disse holdtider, er cyklerne til fri afbenyttelse.

Styrketræning med maskiner

Træning med maskiner er en af de nemmeste måder at komme i gang på, da træning i maskiner ikke kræver alverden i forhold til både teknik, stabilitet og balance. Styrketræning i maskiner kan altså være at foretrække for dig, som ønsker at komme godt i gang med at træne.

I centeret har vi følgende styrketræningsmaskiner til rådighed

Crossover Cables ( 1 stk )

Crossover cables er et multifunktions-redskab der med sit intuitivt design og en avanceret biomekanik, går det muligt, at udføre en bred vifte af øvelser. Den er ideelt til såvel genoptræning som til atleter, der ønsker at forbedre deres sportspræstationer.

 

Element+ Lower Back Bench ( 1 stk )

Element+ Lower Back Bench er en strømlinet multi-funktionel bænk, designet til specifik træning af de nedre rygmuskler, sædemuskler og baglårsmuskler med egen kropsvægt.

Selection 700 Chest Press ( 1 stk )

Den specialdesignede Chest Press er ideel til træning af triceps, skulder- og brystmuskel, og gør din styrketræning til en enkel, behagelig og intuitiv oplevelse, udført fra et behageligt ergonomisk sæde.

Selection 700 Leg Press ( 1 stk )

Denne biomekaniske og ergonomiske korrekte Leg Press giver de optimale muligheder for at opbygge stærke ben fra en komfortabel siddende position.

Selection 700 Leg Curl ( 1 stk )

Leg Curl giver dig de bedste forudsætninger for effektiv og sikker træning af baglårets muskler fra en komfortabel siddende stilling.

Selection 700 Leg Extension ( 1 stk )

Med Leg Extension kan du specifikt, sikkert og effektivt træne forsiden af låret, uden at påvirke lænden, alt sammen fra en behagelig siddende position.

Selection 700 Lat Machine ( 1 stk )

Denne multifunktionelle specialdesignede Lat Machine er ideel til sikker og effektiv træning af ryggens øverste muskler fra en stabil og korrekt siddende position.

Selection 700 Low Row ( 1 stk )

Med Low Row kan du træne overkroppens muskler og biceps på en sikker og effektiv måde fra en siddestilling.

Frivægte

Hvorfor træne med frivægte og ikke styrkemaskiner?

Fordelene ved at styrketræne med frie vægte frem for i maskiner er først og fremmest, at de frie vægte tillader en fri bevægelsesbane og et fuldt bevægeudslag – det, der kaldes full range of motion. Du aktiverer flere af de små muskler, der stabiliserer de større muskler, hvilket gør træningen og bevægelserne mere alsidige og funktionelle, så styrken bedre kan overføres til anden sport og almindelige dagligdagsbevægelser og -løft. Du får også i højere grad styrket koordination og motorik med frie vægte. 

I centeret har vi følgende frivægte til rådighed

Pure Strength - Olympic Half Rack ( 1 stk )

Olympic Half Rack har et strømlinet og stærk design med det vinklede chin-up greb, dip håndtag og integreret holder til opbevaring af vægtstængerne. 

Sættet indeholder til at starte med 2 stk 1,25 kg, 2 stk 2,5 kg, 2 stk 5 kg, 4 stk 10 kg og 4 stk 20 kg skiver.

Dumbbells ( 20 stk Chrome + 20 stk Black Rubber )

Det øgede krav til stabilitet, koordination og balance som kommer med frie vægte, er også dét, som hovedsageligt gør frie vægte mere effektive end eksempelvis træning i maskiner. Frie vægte udfordrer nemlig – grundet det øgede krav til stabilitet – dine muskler i højere grad end træning i maskiner; og det er med til at give dig bedre resultater af din styrketræning.

20 stk Chrome Dumbbells ( 10 par fra 1-10 kg ) + 20 stk Black Rubber Dumbbells ( 10 par fra 12-30 kg )

Masser af muligheder for alle

Holdtræning

Holdtyper til ethvert formål - F.eks. kondition og forbrænding, styrke og opstram­ning eller balance i krop og sind.

Kropsmåling

Hvad gemmer sig under overfladen? Få bla. indsigt i din vægt, BMI, fordeling af fedt og muskelmasse, din fedt procent, væske i kroppen, basal kalorie indtag m.m