MEDLEMSKAB

Medlemskab

Det er nemt - og billigt - at være medlem af Foreningsfitness Stubbekøbing.
 
Vi tilbyder ikke betaling pr. måned eller klippekort af hensyn til vores administration. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab og du skal være min. 15 år for at blive medlem af Foreningsfitness Stubbekøbing. Vi har ikke specielle rabatter til hverken ungdom, studenter, pensionister eller lign.
 
Når du Indmelder dig i foreningen, bliver du opkrævet et oprettelsesgebyr på kr. 150,- der indeholder et indmeldelsesgebyr (kr. 100,-) og et gebyr for en nøglebrik (kr. 50,-). Herefter vil du modtage en bekræftelse på din indmeldelse i din e-mail, sammen med et link til at at booke en instruktør-time som er et krav før du på egen hånd må træne i centeret.
 
Kontingentperioder:
Halvårlig opkrævning
Periode 1. februar til 31. juli – kr. 750,00
Periode 1. august til 31. januar –  kr. 750,00
 
Årlig opkrævning
Periode 1. februar til 31. januar – kr. 1.500,-
 

Ofte stillede spørgsmål

Du kan altid finde vores nyeste betingelser for medlemskab her

Du kan kun blive oprettet som medlem, ved at lave en online indmeldelse via vores medlemsportal. Du kan altså ikke komme ind fra gaden og blive medlem.

Efter du har lavet en online indmeldelse via medlemsportalen, modtager du en email med information om, hvordan du finder en ledig tid hos en instruktør til vores obligatoriske Instruktør-time. Når du så møder op til instruktør-timen vil du modtage din nøglebrik m.v.

Vi har ikke mulighed for at tilbyde prøvetime. Men kom da glad forbi, tal med os og se faciliteterne

For at ændre det betalingskort som du har tilknyttet dit kontingent, skal du logge ind i medlemsportalen og opdatere dine kortoplysninger via fanen "Opdater kortoplysninger"

Bindingsperioden for et halvårligt kontingent er gældende fra d. 1/2 til 31/7 og fra 1/8 til 31/1. Der betales forud for op til 1/2 år ad gangen den 1. februar og igen den 1. august.

Bindingsperioden for et årligt kontingent er gældende fra d. 1/2 til 31/1. Der betales forud for 1 år ad gangen den 1. februar hvert år.

Der refunderes ikke indbetaling ved udmelding midt i en periode.

Det kan man ikke, da vi som frivillig forening bla. er nød til at minimere det administrative arbejde som der er ved at drive en forening af vores type. Derudover har vi nogen kontraktlige forpligtelser som gør, at vi ikke kan tilbyde medlemsskaber på en månedsbasis.

Nej. Af hensyn til vores administrationsomkostninger tilbyder vi ikke andre kontingentformer som klippekort og lign. Vi kan heller ikke tilbyde at sætte dit kontingent i bero eller på pause uanfægtet årsag.

Nej vi kan desværre ikke tilbyde en reel prøvetime, hverken til individuel træning eller holdtræning, da vi er forpligtet til at ALLE som benytter vores udstyr skal have gennemgået en forudgående instruktør-time.

Derudover er vi også et frivilligt foreningsbaseret center, som ikke har nogen fast bemanding, hvorfor vi ikke har ressourcer til at skulle håndtere prøvetimer.

Vi kan dog tilbyde en rundvisning som er for interesserede personer, der måske kunne tænke sig at blive medlem. Der gives en rundvisning i centeret, og der fortælles om hvilke muligheder der er for træning i centeret, personlig programlægning, åbningstider og holdaktiviteter.

Under rundvisningen kan du få lov til at prøve et par øvelser. En rundvisning kan ske i centerets åbningstider hver mandag fra 19-21 og onsdag fra 19-20 og foretages typisk af en af foreningens værter/vejledere.

I Foreningsfitness Stubbekøbing har vi som udgangspunkt åbent hele døgnet. Alle instruktører arbejder frivilligt og derfor er der tidspunkter hvor centret er ubemandet. Du har altid adgang til centret ved at bruge din nøglebrik. Centeret er dog udstyret med videoovervågning for at sikre mod hærværk og tyveri.

Ønsker du at udmelde dig fra Foreningsfitness Stubbekøbing, så skal du logge ind på medlemsportalen og gå til fanen "Profil" -> "Udmeldelse" hvorfra du kan foretage en udmeldelse fra foreningen.

Her vil du blive adviseret om hvornår din nuværende kontingentperiode udløber, og dermed også hvornår dit medlemskab automatisk vil ophøre.

Videovejledninger