Ejeren af Tuemosevej 2 har opsagt foreningens lejemål, til fraflytning senest 30/9-2024

Foreningens lejemål opsagt

Foreningens lejemål opsagt

Det er med stor beklagelse vi hermed skal oplyse om, at vi desværre i dag den 28/6-2024 er blevet opsagt fra vores lejemål på Tuemosevej 2 i Stubbekøbing, hvilket betyder at vi skal være ude af vores lokaler senest med udgangen af september måned (30/9-2024) 😢

Det er naturligvis en kæmpe udfordring og presbold for os, specielt i forhold til på så kort tid at skulle finde nye lokaler til os. Men i bestyrelsen trækker vi i arbejdstøjet og sætter alle kræfter ind på at finde løsninger, så vi forhåbentlig ikke kommer til at skulle holde lukket i en periode, indtil nye lokaler er på plads, selvom det desværre godt kan blive en konsekvens af den korte frist vi nu har. Skulle det i en periode (forhåbentlig kun kortere) blive nødvendigt at holde centeret lukket, indtil vi kan flytte ind i nye lokaler, så vil vi naturligvis også se på hvordan vores medlemmer kan blive kompenseret for denne periode, hvor der ikke vil være adgang til træning i foreningen.

Da det hele er meget nyt, har vi på nuværende tidspunkt ikke så mange flere informationer, men så snart vi har fået lagt en nærmere plan og ser vejen frem, vil vi naturligvis melde dette ud til alle.

Skulle der dog sidde en derude og tænke, "Hvorfor gør I ikke bare..." eller "I kunne jo også..." eller "Hvad med lokalerne på..." så smid bare tanken som i en mail eller tag fat i en af os fra bestyrelsen, da alle idéer og tanker i øjeblikket kan være guld værd. Vi undersøger og kigger ind i alle muligheder for enten at købe egen bygning, leje kommunale bygninger, private lejemål og hvad vi ellers kan finde af muligheder.

Har du spørgsmål, kommentarer eller andet til ovenstående, er du naturligvis velkommen til enten at sende os en mail eller kontakte en af os i bestyrelsen.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Ordinær generalforsamling 2024

27 February 2024

Foreningsfitness Stubbekøbing afholder ordinær generalforsamling torsdag d. 21. marts 2024 fra kl. 19:00 i centeret