Mangler du stadig at få styr på mandelgaven, adventsgaven eller måske selve julegaven? Så er et gavekort til fitness det helt rigtige valg!

Køb et gavekort til FfStbk

Køb et gavekort til FfStbk

Med et gavekort til Foreningsfitness Stubbekøbing, giver du modtageren et boost til at komme igang med et godt og sundt træningsforløb.


Køb af gavekort


Et gavekort købes via portalen her, hvor du vil få mulighed for at tilvælge indmeldelses- og nøglebriksgebyret, én eller flere måneders kontingent samt om du vil have gavekortet tilsendt fremfor at skulle afhente det i fitnesscenteret.

Har du ikke valgt forsendelse, skal gavekortet afhentes i fitnesscenteret mandag eller onsdag fra kl. 19:00 - 21:00, men husk at du skal medbringe din kvittering for betaling, som du har modtaget i en seperat mail efter købet, for at få udfærdiget og udleveret gavekortet i centeret.

Et gavekort til Foreningsfitness Stubbekøbing kan IKKE ombyttes til kontanter.

 


Indløsning af gavekort


Modtageren af gavekortet kan indløse gavekortet ved henvendelse i fitnesscenteret - når der er bemanding i centeret hver mandag og onsdag fra kl. 19:00 - 21:00 - hvor modtageren får en gennemgang af centeret, en indmeldelse i foreningen og hjælp til booking af en instruktør-time.

Kom til Fitness Tryday i FfStbk

19 December 2019

Har du lyst til at komme i gang med at træne? Eller måske prøve en anden aktivitet, end den du er vant til?

Juleevents med gæsteinstruktører

09 December 2019

Kom og vær med 1, 2 eller 3 formiddage den 23., 26. samt 28. december, alle dage fra kl. 10.00 - 11.30, hvor vi får besøg af hele 4 gæsteinstruktører

Julehygge

17 November 2019

I anledning af julens snarlige kommen og fordi vi synes det kunne være hyggeligt, vil det glæde os at se alle vores medlemmer med børn, forældre, søskende og bedsteforældre til Julehygge i fitnesscenteret