Har du lyst til at komme i gang med at træne? Eller måske prøve en anden aktivitet, end den du er vant til?

Kom til Fitness Tryday i FfStbk

Kom til Fitness Tryday i FfStbk
Så deltag i Fitness Tryday søndag den 12. januar 2020 kl. fra kl. 14-17, hvor vi holder vi åbent hus i Foreningsfitness Stubbekøbing.
 
Du kan prøve kræfter med Indoor cycling, Core træning, Maskin-karrusellen, Funktione træning, indviduel træning og meget mere. Det vil også være muligt at få lavet en måling af din kropssammensætning samt få smagsprøver på diverse sund mad.
 
Alle er velkomne - uanset om du er ny, nuværende medlem eller blot vil prøve kræfter med noget andet end det du træner normalt. Du kan deltage uanset niveau, alder og erfaring, og vi garanterer en fed dag fyldt med inspiration, træning, sved og latter. Bare møde op i noget behageligt træningstøj (fx shorts, tights, T-shirt) og medbring et par indendørs sko og eventuelt en vandflaske.
 
Og husk - tag gerne din partner, bedste ven, søde nabo eller en anden med!

Juleevents med gæsteinstruktører

09 December 2019

Kom og vær med 1, 2 eller 3 formiddage den 23., 26. samt 28. december, alle dage fra kl. 10.00 - 11.30, hvor vi får besøg af hele 4 gæsteinstruktører

Køb et gavekort til FfStbk

03 December 2019

Mangler du stadig at få styr på mandelgaven, adventsgaven eller måske selve julegaven? Så er et gavekort til fitness det helt rigtige valg!

Julehygge

17 November 2019

I anledning af julens snarlige kommen og fordi vi synes det kunne være hyggeligt, vil det glæde os at se alle vores medlemmer med børn, forældre, søskende og bedsteforældre til Julehygge i fitnesscenteret