I bestyrelsen har vi brugt de sidste par dage på at snakke konsekvenser, retningslinjer, protokoller m.v. igennem, for at sikre at vi som forening overholder alle gældende regler.

Opdaterede retningslinjer for FfStbk gældende fra mandag d. 26-10-2020

Opdaterede retningslinjer for FfStbk gældende fra mandag d. 26-10-2020

På baggrund af myndighedernes udmelding på pressemødet fredag aften, har vi i bestyrelsen vendt og drejet de nye retningslinjer m.v. fra kulturministeriet og forsøgt at danne os et overblik over hvad det helt konkret kommer til at betyde for vores forening, både i forhold til individuel træning og holdaktiviteter.

I bestyrelsen har vi derfor brugt de sidste par dage på at snakke konsekvenser, retningslinjer, protokoller m.v. igennem, for at sikre at vi som forening overholder alle gældende regler.

Det betyder at vi nu har opdateret vores gældende retningslinjer hvor vores primære fokus fortsat vil være, at vi skal passe på hinanden ved at vise hensyn, holde afstand og sikre en god hygiejne.

Vi sætter derfor nu en begrænsning på antallet af personer som må være i centeret af gangen.

Der må dermed maksimalt opholde sig følgende i centeret:

  • Op til maksimalt 10 personer af gangen i træningslokalet for individuel træning
  • Op til maksimalt 10 personer af gangen i opholdsrummet
    • Indgangsområde, køkken, garderobe og toilet
  • Op til maksimalt 10 personer i spinningsrummet.

Det vil altså sige maksimalt 30 personer i bygningen, fordelt på de 3 områder med maksimalt 10 personer i hvert område.

Samtidig bliver alle holdtræninger ligeledes begrænset til maks 10 deltagere pr. gang, inkl. instruktører.

Fra og med den 29. oktober og foreløbig frem til og med den 2. januar 2021, skal man ALTID bære mundbind når man ankommer til centeret. Kun i træningslokalet for individuel træning og indoor cycling, må mundbindet fjernes, så længe man træner.

Instruktører, værter, vejledere og rengøring m.v. som ikke selv deltager aktivt i en træning, skal altid bære mundbind i hele centeret.

Der vil være løbende kontrol i centeret og det henstilles til, at alle er med til at sikre at retningslinjerne overholdes. Overholder man ikke retningslinjerne kan det i yderste konsekvens betyde bortvisning fra centeret.

Læs vores komplette sæt af retningslinjer på linket her

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i FfStbk

Køb et gavekort til FfStbk

12 December 2020

Mangler du stadig at få styr på mandelgaven, adventsgaven eller måske selve julegaven? Så er et gavekort til fitness det helt rigtige valg!