På baggrund af myndighedernes seneste udmeldinger og retningslinjer, kan vi nu åbne dørene til indendørstræning for alle vores medlemmer

FfStbk åbner nu for ALLE medlemmer

Så fik vi endelig muligheden for at åbne op for alle vores medlemmer, og ikke kun for de yngste og de ældste.

Det betyder at fra og med mandag den 10. maj er det vores ambition, at skabe mulighed for så meget individuel træning som muligt for vores medlemmer. Men for at det kan lade sig gøre er der nogle krav og retningslinjer, udstukket af myndighederne, som vi skal overholde som fitnesscenter.

Til forskel fra tidligere, så skal der nu være bemanding i centeret under al individuel træning, uanset alder, hvilket sætter en naturlig begrænsning for hvor meget vi kan holde åbent i den kommende periode. Derfor er vi i fuld gang med at lægge en vagtplan for den kommende periode, startende fra på mandag den 10. maj, så vi kan holde åbent så meget som muligt, hvor der skal og vil være en Corona-ansvarlig fra foreningen til stede.

Den corona-ansvarlige vil have til opgave at sikre, at kun de som er tilmeldt den aktuelle træning får adgang til centeret, at den enkelte deltager har et gyldigt Coronapas i form af Covid-19 test (maks 72 timer gammel), tidligere positiv test (mindst 14 til maks 180 dage gammel) eller fuldført Covid-19 vaccination, samt sikre at deltageren forlader centeret igen når ens booking ophører. Har man ikke et gyldigt Coronapas, eller har man ikke booket tid, så vil man blive afvist i døren til centeret, uden undtagelse. Alle tider for individuel træning vil være opdelt i slots af 1 times varighed og man må ikke booke 2 sammenhængende timer.

Læs mere på linket her for en nærmere beskrivelse af coronapas -> Sådan får du et coronapas (dgi.dk)

Når du ankommer til centeret, på den bookede tid, skal du blot bruge ringeklokken til højre for døren. Så vil den corona-ansvarlige komme til døren og udføre kontrollen inden du kommer ind i centeret.

Vi opdaterer løbende medlemsportalen med nye træningstider, så husk at kigge forbi engang imellem og book dig ind på en tid der passer dig. Skulle vi dog opleve, at du ikke møder op til dine bookede tider, vil du i yderste konsekvens risikere at blive spærret fra at kunne booke tider, da det jo vil optage en plads som ville kunne være brugt af en anden. Så husk altid at afmelde din booking, hvis du skulle blive forhindret.

På medlemsportalen vil der naturligvis også løbende komme flere holdaktiviteter, herunder indoor cycling, som vi jo også må genoptage med den nye genåbning.

Husk også altid at følge vores opdaterede retningslinjer for ophold og træning i centeret.

Vi glæder os til at tage i mod dig i centeret igen og vi skal naturligvis nok holde jer opdateret med eventuelle ændringer til myndighedernes retningslinjer.

Med venlig hilsen
Foreningsfitness Stubbekøbing