På baggrund af myndighedernes seneste udmeldinger og retningslinjer, kan vi nu åbne dørene til indendørstræning for alle 15-17 årige samt alle +70 årige

FfStbk åbner op for 15-17 årige og 70+

Opdateret den 29. april 2021

Det betyder at vi fra mandag morgen den 3. maj 2021 aktiverer dørlåsen generelt for alle medlemmer i aldersgruppen 15-17 år, samt opretter individuelle hold og træningstilbud for alle over 70 år.

Samtidig er vores gældende retningslinjer blevet opdateret, så de passer til den aktuelle situation.

For alle 15-17 årige medlemmer gælder, at der er fri adgang til centeret for individuel træning, samt deltagelse på diverse holdtilbud, under forudsætning af overholdelse af gældende retningslinjer.

For alle 70+ årige gælder at på grund af kravet om forevisning af gyldigt coronapas og/eller negativ corona test (maks 72 timer gammel) , og et forsamlingsloft på 10 personer indendørs, så vil tilmelding til de oprettede tider være nødvendig. Der vil være en instruktør/vejleder til stede på alle tiderne til kontrol af coronapas og/eller negativ corona test (maks 72 timer gammel)  samt hjælp og vejledning til træning m.v. Tilmelding er derfor også nødvendig via medlemsportalen.

For alle øvrige medlemmer, tilbyder vi fortsat diverse udendørstilbud hvor alle medlemmer er meget velkomne til at deltage.

Følg derfor med på medlemsportalen for at se de aktuelle tilbud, både for udendørs- og indendørstræning.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen