40 timers kursus er nu overstået og 10 nye fitnessinstruktører er klar i foreningen

10 nye fitnessinstruktører i foreningen

10 nye fitnessinstruktører i foreningen

Henover 2 lange weekender med i alt 40 timers undervisning, har vi nu fået uddannet 10 nye fitnessinstruktører som alle står klar med introduktioner og programlægning fra vi åbner centeret officielt den 1. september 2019.

Ann Dorte Hagemann Gregersen, som deltog på kurset både som kursist og som instruktøransvarlig fra bestyrelsen, sagde efter kurset "De 40 timer med intensiv teoretisk- og praktisk undervisning, i fantastisk selskab med de øvrige instruktører, er nu afsluttet og vi glæder os helt vildt til at komme i gang med at udarbejde programmer som passer til det enkelte medlems mål for sin træning"

Fra foreningen ønsker vi naturligvis alle vores nye instruktører et stort tillykke med deres eksamen og vi glæder os til de mange timer som vi får glæde af jer i vores fælles fitnesscenter.

Se hvem alle vores instruktører er på linket her

Kom til Fitness Tryday i FfStbk

19 December 2019

Har du lyst til at komme i gang med at træne? Eller måske prøve en anden aktivitet, end den du er vant til?

Juleevents med gæsteinstruktører

09 December 2019

Kom og vær med 1, 2 eller 3 formiddage den 23., 26. samt 28. december, alle dage fra kl. 10.00 - 11.30, hvor vi får besøg af hele 4 gæsteinstruktører

Køb et gavekort til FfStbk

03 December 2019

Mangler du stadig at få styr på mandelgaven, adventsgaven eller måske selve julegaven? Så er et gavekort til fitness det helt rigtige valg!