Søndag den 5. maj 2019 blev der afholdt åbent hus hvor lokalerne til det nye lokale fitnesscenter blev vist frem

Åbent hus en succes

Åbent hus en succes

Omkring 100 lokale borgere lagde i løbet af dagen turen forbi de nye lokaler, da vi i går afholdte åbent hus fra kl. 11:00 til 14:00.

Mange viste stor interesse og flere er blevet skrevet op som kommende frivillige, instruktører, vejledere og praktiske hjælpere.

Derudover var der mange snakke og gode input omkring indretning, maskinetyper og meget mere, hvor alle input bliver taget med i det videre arbejde at få centeret op at køre og klar til åbningen den 1. september 2019.

Tusind tak til alle som lagde vejen forbi og for alle de gode snakke undervejs.


Flere medlemmer valgte også på dagen at lave en forhåndstilmelding, og dermed nærmer vi os hastigt de første 100 forhåndstilmeldinger. 

Den person som laver forhåndstilmelding nr. 100 vinder automatisk et ½ års abonnement til Foreningsfitness Stubbekøbing. Samtidig trækkes der lod om endnu et ½ års abonnement blandt alle andre som har forhåndstilmeldt sig.

Vinderne får direkte besked og fornavnet på begge vindere bliver offentliggjort på foreningens Facebook side

Denne konkurrence deles på alle foreningens sociale medier men er på ingen måde associeret, sponseret, støttet eller administreret af Facebook eller andre sociale medier.


Forhåndstilmelding


Indmelder du dig foreningen med en forhåndstilmelding, bliver du opkrævet indmeldelsesgebyret (kr. 100,-) samt gebyret for nøglebrikken (kr. 50,-) med det samme. Selve opkrævningen af medlemskontingentet (kr. 125,- pr. måned, opkrævet 2 gange årligt) påbegyndes så først fra centerets officielle åbningsdato.

Du kan forhåndstilmelde dig via medlemsportalen på linket her

Vi håber - og forventer - at vi kan holde officiel åbning for centeret den 1. september 2019, men som forhåndstilmeldt vil du blive tilbudt, at træne med allerede fra preåbningen som forventes at starte midt august 2019.

Kom til Fitness Tryday i FfStbk

19 December 2019

Har du lyst til at komme i gang med at træne? Eller måske prøve en anden aktivitet, end den du er vant til?

Juleevents med gæsteinstruktører

09 December 2019

Kom og vær med 1, 2 eller 3 formiddage den 23., 26. samt 28. december, alle dage fra kl. 10.00 - 11.30, hvor vi får besøg af hele 4 gæsteinstruktører

Køb et gavekort til FfStbk

03 December 2019

Mangler du stadig at få styr på mandelgaven, adventsgaven eller måske selve julegaven? Så er et gavekort til fitness det helt rigtige valg!