Bestyrelsen inviterer til åbent hus søndag den 5. maj mellem kl. 11-14, hvor du bl.a. kan se lokalerne, møde bestyrelsen og meget mere

Kom til Åbent hus

Kom til Åbent hus

Yes - så åbner Foreningsfitness Stubbekøbing snart!

Kom og hør om planerne, søndag den 5. maj mellem kl. 11-14 på Tuemosevej 2, hvor du blandt andet kan:

  • Se lokalerne
  • Møde bestyrelsen
  • Melde dig som instruktør
  • Melde dig som frivillig
  • Indmelde dig i foreningen

Vi er i fuld gang med at etablere et foreningsbaseret fitnesscenter i Stubbekøbing. Navnet er på plads og det samme er lokalerne, logo, hjemmeside og Facebookside.

Men for at realisere planerne om det nye fitnesscenter, er der behov for flere hænder. Derfor inviterer bestyrelsen til Åbent hus søndag den 5. maj mellem kl. 11-14, hvor du kan se lokalerne og evt. melde dig som frivillig.

Der er brug for alle, der har lyst til at hjælpe til. Vi har blandt andet behov for frivillige, der kan give en hånd med indretning mv. og nogle, som har lyst til at være instruktører. Vil man eksempelvis gerne være fitnessinstruktør, får man eks. betalt en 40 timers uddannelse af foreningen. Vi skal bruge instruktører i alle aldre fra 18 år til 70+, så det er bare om at melde sig.

På Åbent Hus-arrangementet kan du desuden møde bestyrelsen og endda blive skrevet op, så du er sikker på at blive en af de første, der kan benytte det nye fitnesscenter.

Foreningsbaserede fitnesscentre er en stor succes mange andre steder i landet, og vi er sikre på, at det også vil blive et populært samlingssted her i byen. Der er også brug for frivillige til at være med til at drive fitnesscentret, og det kan man også høre om. Så vi håber at se mange til Åbent hus.

Vi ses til åbent hus!

Kom til Fitness Tryday i FfStbk

19 December 2019

Har du lyst til at komme i gang med at træne? Eller måske prøve en anden aktivitet, end den du er vant til?

Juleevents med gæsteinstruktører

09 December 2019

Kom og vær med 1, 2 eller 3 formiddage den 23., 26. samt 28. december, alle dage fra kl. 10.00 - 11.30, hvor vi får besøg af hele 4 gæsteinstruktører

Køb et gavekort til FfStbk

03 December 2019

Mangler du stadig at få styr på mandelgaven, adventsgaven eller måske selve julegaven? Så er et gavekort til fitness det helt rigtige valg!