GymFit Balance indeholder stræk- og styrkeøvelser og har til formål at skabe optimal balance i krop og sind

Så starter vi op med GymFit Balance i FfStbk

Så starter vi op med GymFit Balance i FfStbk
Gennem forskellige dynamiske og statiske stillinger trænes alle muskelgrupper. ”Solhilsen” er f.eks. en dynamisk yogaøvelse sammensat af flere stillinger, der glider over i hinanden i et flow, hvor udstrækninger i kroppen følges med indånding og sammenbøjninger følges med udånding. Der vil være stående, siddende og liggende stillinger, for- og bagoverbøjninger, omvendte stillinger og hver lektion afsluttes med lidt afspænding.

GymFit Balance foregår hver torsdag fra kl. 17:45 til 18:30 (første gang den 28. november 2019) med Ann Dorte som instruktør og du kan allerede nu tilmelde dig via medlemsportalen (8 pladser hver gang), så du er sikker på en plads på holdet.

 


For at deltage på et af vores hold, uanset om det er indoor cycling eller maskin-karrusellen, eller til almindelig individuel fitness træning, skal man være aktivt medlem af Foreningsfitness Stubbekøbing. Man er aktivt medlem når man har foretaget en online indmeldelse, købt et fitnessabonnement på enten et halvt eller et helt år, samt gennemført en intro-time med en af foreningens instruktører.

Kom til Fitness Tryday i FfStbk

19 December 2019

Har du lyst til at komme i gang med at træne? Eller måske prøve en anden aktivitet, end den du er vant til?

Juleevents med gæsteinstruktører

09 December 2019

Kom og vær med 1, 2 eller 3 formiddage den 23., 26. samt 28. december, alle dage fra kl. 10.00 - 11.30, hvor vi får besøg af hele 4 gæsteinstruktører

Køb et gavekort til FfStbk

03 December 2019

Mangler du stadig at få styr på mandelgaven, adventsgaven eller måske selve julegaven? Så er et gavekort til fitness det helt rigtige valg!